Suchen und buchen

Camperplaats in Drenthe

Als je op doorreis bent en zoekt naar een Camperplaats in Drenthe, dan heb je jouw vakantiebestemming gevonden bij Camping Emmen! We hebben speciale camperplaatsen op onze camping. De camping ligt op minder dan 5 minuten van de A37 en de doorgaande weg Duitsland. Ondanks dat de camping dichtbij de snelweg ligt, merk je daar niets van wanneer je zich op en rondom de camping bevindt. Hier hoor je alleen geluiden van het plattelandsleven. Heerlijk rustig én gemoedelijk.

Met de camper op vakantie in Nederland?

Veel Nederlanders trekken erop uit met een camper. Vaak verblijven ze op vele camperplaatsen tijdens een vakantie. Om wat variatie aan te brengen is het leuk om ook eens Nederland te ontdekken. Kom daarom een kijkje nemen bij onze camperplaats in Drenthe. Bij ons is er nooit sprake van verveling en ontdek je in een korte periode nieuwe plekken die je voorheen misschien nog niet hebt gezien.

Camperplaats in Drenthe boeken

Als je op vakantie gaat met jonge kinderen is het begrijpelijk om iets langer op dezelfde camping te verblijven. Het is natuurlijk vervelend als de kids nieuwe vriendjes hebben gemaakt en plotseling weer weg moeten. Op onze camping kan je terecht voor een kindvriendelijke camperplaats in Drenthe. Op het familieveld kunnen de kinderen zich uitleven in de speeltuin terwijl jij ze vanuit de camper in de gaten kunt houden.

Met de camper door Drenthe

Rondtrekken met een camper geeft een vrij gevoel. Het fijnste is het om te overnachten op een rustige locatie middenin de natuur. Drenthe is een prachtige, veelzijdige provincie die veel te bieden heeft vooral aan kampeerders. Op onze natuurrijke camping beleef je echt het buitenleven. Je geniet van de rust, ruimte en groene natuur. Er zijn dan ook veel natuurgebieden in de omgeving. Tijdens één van de talloze wandeltochten en fietsroutes ontdek je de mooiste plekjes van Drenthe.

Het is ideaal om met een camper in een korte tijd de hele provincie te verkennen, en te genieten van al het moois dat Drenthe te bieden heeft. Het is leuk om zowel de steden als de natuurparken te bezoeken. En vergeet natuurlijk de hunebedden niet!

Camperplaats in Drenthe

Ontdek Emmen met de camper

Als je met de camper in Emmen wilt blijven in plaats van doorreizen, dan hoef je je zeker niet te vervelen! Denk aan het bezoeken van leerzame musea in Emmen of kom gezellig dieren spotten in Wildlands Adventure Zoo Emmen. Je kunt vanaf onze camping gemakkelijk met de fiets naar Emmen of Coevorden. Natuurlijk raden we je ook even aan om Bargerveen te verkennen of even de grens over te gaan en een fietstocht in Duitsland te maken.

Activiteiten tijdens campervakantie Emmen

Voor leuke activiteiten tijdens een vakantie met de camper hoef je de camping in Emmen niet af. Er is voor jong en oud genoeg te doen op loopafstand van je camperplaats in Drenthe! Denk aan karaoke events, maar ook kidsclub activiteiten als je met kinderen op campervakantie bent. Er is altijd iets te doen als je met de camper op vakantie bent in Emmen. Ook wanneer het iets minder goed weer is. Zo zijn er ook volop binnenacitiviteiten.Als je als volwassene op campervakantie komt in Emmen is het leuk om andere kampeerliefhebbers te ontmoeten. Zo kunnen jullie omgevingstips uitwisselen en misschien wel vrienden voor het leven maken! Als ontmoetingsplek voor volwassenen hebben we een gezellige woonkamer met bar ingericht. Zo hoef je tijdens je verblijf niet elke avond bij je camper te borrelen, maar dit kan gewoon aan onze bar! 

Is een camperplaats in Drenthe een heerlijke vakantie voor jou en wil je Drenthe goed ontdekken? Kom dan een paar nachten genieten van een heerlijke vakantie bij Emmen.

Reserveer direct

Impressie

Haben Sie Fragen oder möchten mehr wissen?

Nehmen Sie dann gerne Kontakt mit uns auf. Wir helfen Ihnen gerne, Ihren idealen Urlaub zu finden.