Suchen und buchen

Boek een kindvriendelijke camping Drenthe

Kom genieten op de kindvriendelijke camping in Drenthe! Een heerlijke vakantie duiken in het zwembad, activiteiten beleven met de animatie en nog veel meer.

Dé kindvriendelijke camping in Drenthe

Als je op zoek bent naar een kindvriendelijke camping in Drenthe hoef je niet verder te kijken dan camping Emmen. Voor kinderen is er genoeg te beleven om jullie vakantie tot een succes te maken. Ontdek de mooie omgeving, de leuke faciliteiten en natuurlijk alle andere kinderen die op onze camping zijn, vakantievrienden genoeg!

Boek de kindvriendelijke camping in Drenthe

Kamperen met de kids

Geniet van een heerlijke kampeervakantie in het groen. Speciaal voor gezinnen hebben we een familieveld met in het midden een leuke speeltuin, zo kunnen de ouders vanaf de tent de kinderen in de gaten houden. Ook heeft het sanitair een speciale babybadkamer, zo kunt u uw baby gemakkelijk wassen.

Naar de camping zonder eigen tent?

Wil jij graag met het gezin naar een kindvriendelijke camping in Drenthe, maar zie je nu al op tegen het tent opzetten? Dat begrijpen wij natuurlijk volledig, daarom kun je een mooie safaritent huren. Je kunt kiezen voor een safaritent met sanitair voor extra luxe, maar zonder sanitair is natuurlijk het echte campinggevoel.

Als je op zoek bent naar een kindvriendelijke camping in Drenthe waar honden ook in een accommodatie mogen, dan is het Chalet wel iets voor jou! Het chalet heeft een gezellig en knus gevoel waar je met vier personen een heerlijke vakantie kunt vieren.

Als je een groot gezin hebt is een vakantiehuis in Emmen de oplossing, verblijf in meerdere accommodaties en vier toch samen een heerlijke vakantie. Dit kan natuurlijk ook gewoon in een glampingtent in Drenthe. Het is toch heel gezellig om met z'n alle vakantie te vieren terwijl je toch privacy ervaart?

Een camping dag

Ook op de camping is er genoeg te beleven voor de kinderen. Geniet van een heerlijke dag in de speeltuin, op de speeltoestellen of op een van de skelters die kinderen gratis kunnen gebruiken. Wel verwachten wij dat de kinderen ze in de avond weer op de daarvoor bestemde plek parkeren.

Daarnaast kunnen ze op een camping dag ook een heerlijke duik nemen in het zwembad. Hier kunnen ze heerlijk plonzen en spelletjes doen in het water. Het zwembad is uiteraard verwarmd, zodat het een zeer aangename temperatuur is, ook tijdens de minder warme dagen.

Natuurlijk hebben wij ook genoeg te beleven tijdens onze animatie. Hierbij kun je denken aan sportwedstrijden, schminken, knutselen en nog veel meer. De activiteiten zijn altijd anders en op de camping kun je de planning bekijken!

kindvriendelijke camping Drenthe

Top 5 uitjes met de kids

  1. Wildlands Adventure Zoo.

Dit is een dierenpark met een vleugje attractiepark. Ontdek alle dieren in verschillende gebieden van het park. Vaar in een bootje door de jungle en ga op safari over de savanne. Je kunt ook in de achtbaan stappen en strijden tegen de andere baan. Geniet van een dag vol beleving tijdens het verblijf op de kindvriendelijke camping Drenthe.

  1. Hunebedden Borger

Natuurlijk hoort er tijdens de vakantie in Drenthe ook een beetje geschiedenis bij, daarom raden wij het hunnebedcentrum aan. Hier kun je met de kinderen alles leren over de prehistorie en het mysterie rondom de hunebedden. Dit is echt een interessant uitje tijdens de vakantie.

  1. Loop het Boomkroonpad

Het boomkroonpad is ideaal voor gezinnen met kinderen, ze beginnen met wandelen bij het buitencentrum, daarna loop je door de worteltunnel waar je van alles tegen komt. Vervolgens wandel je echt in de topjes van de bomen, waar je ook een prachtig uitzicht over Drenthe hebt.

  1. Het Pieterpad wandelen

Jong of oud, iedereen moet een keer in zijn of haar leven het Pieterpad hebben bewandeld. Geniet van een heerlijke wandeling in de buurt van Coevorden.

  1. Plopsa indoor Coevorden

Geniet van een heerlijk dagje weg bij Plopsa indoor Coevorden. De kinderen kunnen hier op een regenachtige dag heerlijk rondrennen, klimmen en klauteren.  Stap in de bosauto’s, ren door de dansende fonteinen en stap in de zweefmolen. Geniet van een heerlijke dag weg van de kindvriendelijke camping Drenthe!

Is een kindvriendelijke camping Drenthe iets voor jouw gezin?

Boek nu!

Haben Sie Fragen oder möchten mehr wissen?

Nehmen Sie dann gerne Kontakt mit uns auf. Wir helfen Ihnen gerne, Ihren idealen Urlaub zu finden.