Suchen und buchen

Vakantiehuis Emmen

Een onvergetelijke vakantie in Drenthe met een groter gezelschap bleef je in Emmen. Vlakbij de Duitse grens, veel activiteiten in de omgeving én prachtige natuur rondom. Camping Emmen ligt op de ideale locatie voor een heerlijke vakantie waarbij jullie kunnen ontspannen en van alle kunnen ondernemen. Huur een heerlijk vakantiehuis in Emmen en ontdek de omgeving.

Vakantiehuis Emmen 

Gaan jullie op familieweekend, vriendenweekend of hebben jullie graag de ruimte? Op Camping Emmen kunnen jullie comfortabele en luxe vakantiehuizen huren, zo kan iedereen in een eigen accommodatie overnachten en ben je toch gezellig samen!  

Luxe vakantiehuis boeken

Ervaar de vakantie in een chalet

Wil je liever iets knusser overnachten? Kies dan voor één van de mooie volledig ingerichte chalets. Geniet van een heerlijke tijd met familie en ervaar een fijne vakantie in een chalet. Het chalet heeft ruimte voor vier personen, dus je kan met het hele gezin lekker op vakantie. 

Vakantie Drenthe in Emmen

Een vakantie in Drenthe staat vaak in het teken van de prachtige natuur, vele wandelroutes en fietstochten. Het variërende landschap wordt niet voor niets vaak bezocht door natuurliefhebbers. Op onze camping kunnen jullie fietsen huren en zo de omgeving ontdekken. Naast de mooie natuur, is er ook van alles te beleven. Met kinderen is het erg leuk om naar Plopsaland te gaan of naar Kabouterland Exloo. Natuurlijk kan een bezoek aan de Hunebedden niet ontbreken. Vanuit uw vakantiehuis in Emmen ben je ook zo over de grens in Duitsland.

Natuurrijke omgeving

Iedere ochtend worden jullie wakker in alle rust en ruimte. De natuurrijke omgeving zorgt ervoor dat je hier heerlijk kunt ontspannen. Je hoort slechts het plattelandsleven zoals koeien, kippen en geiten. Af en toe komt er een trekker langs rijden. De ideale omgeving voor een vakantie waarbij je echt even kunt ontspannen midden in de natuur.

Vakantiehuis Emmen

Faciliteiten op onze camping

Op Camping Emmen kunnen jullie een heerlijke vakantie beleven. Zowel een gezellige vakantie met het gezin als met de hele familie.  Onze luxe voorzieningen dragen daar aan mee, zo hebben we een prachtig verwarmd zwembad waar iedereen lekker kan afkoelen. 

Als je met negen personen wil overnachten in ons vakantiehuis in Emmen, heb je natuurlijk niet altijd zin om te koken, daarom kun je kiezen voor avond eten in onze "huiskamer".  Ook kun je hier een kopje koffie drinken of gezellig borrelen. 

Voor de kinderen zijn er genoeg activiteiten, speeltuinen en er is zelfs animatie in het hoogseizoen. Ook de kinderen kunnen genieten van een heerlijke tijd in het vakantiehuis in Emmen, zo is er voor jong en oud genoeg te beleven. Neem een kijkje bij de kinderboerderij of stap binnen in de centrale huiskamer, hier is het altijd gezellig en maak je ook makkelijk contact met andere vakantiegangers. 

Is een vakantiehuis in Emmen een ideale vakantie voor jou? Reserveer snel jouw accommodatie en kom genieten van een heerlijke tijd in Emmen. 

Direct boeken

Haben Sie Fragen oder möchten mehr wissen?

Nehmen Sie dann gerne Kontakt mit uns auf. Wir helfen Ihnen gerne, Ihren idealen Urlaub zu finden.